Testimonials

“Egy olyan szemléletváltást eredményez a hetek alatt, mely az élet minden területére kihat. “

 

A Fluency and Flow nem csupán egy üres életviteli tanácsadás. Egy egész életformát, gondolkodásmódot mutat az embernek. Egy olyan szemléletváltást eredményez a hetek alatt, mely az élet minden területére kihat. A problémák kezelése és a jövő magabiztos szemlélete nem tűnik nehéznek vagy túlmisztifikáltnak, a tanfolyammal töltött hetek alatt egyre inkább egyszerűvé és a módja egyértelművé válik.
És hogy mindez angolul hogyan implementálható? Már az első órán kiderül, hogy könnyen és szinte játékos formában. Én csak ajánlani tudom!

Zsigmond Alexandra

“Combining English with Coaching, wow I thought it was meant for me! “

Dear Andrea,
you might ask me why I have started your course? Well, I was very curious when I saw your unique advertisement: combining English with Coaching, wow I thought it was meant for me! As I love the English language and also was interested in Coaching, psychology and wanted a change in my life.
I was already on my way to self-love and self-knowledge, so your „call” just came to my eyes at the perfect moment.
Furthermore what I am experiencing right now is a miracle: other courses or self-help videos, materials find me, and I do them at the same time as I am doing your course and it is such a strong affirmation that I am on my path. Everything seems to fit in- it seems to me that it is a huge puzzle what I am doing right now. The picture is holistic and will be seen soon. Let me give you an example: I have already watched videos of Byron Katie in the last few days, and today’s playsheet is about her and her Work! Is it a coincidence? Well, I have heard about her from you previously but it was me who watched loads of videos of her recently, and all by my own, because I had a call and was curious.
Thank you for being so flexible, and showing me ways how I can think of things differently than I used to before! Thank you for entering my life!
Love from
Dóri

Dóra

“Annyira zseniális!”

Önmagában a coaching lehetőség vonzott eddig is, de amikor megtaláltam az Andi által kitalált programot, azonnal éreztem, hogy IGEN, ezt ki kell próbálnom, hiszen így angolul is gyakorolhatok. Ettől a plusz hozzáadott értéktől lesz ez annyira zseniális és még inkább érzed közben, hogy tettél valamit magadért. A technikákról, és általam azelőtt sosem hallott perspektívákról, amivel egy-egy dolgot megközelítünk nem is beszélve. Tapasztald meg Te is, nem bánod meg! Köszi Andi!

Bogi

“Segített bennem lebontani azt a gátat, hogy féljek attól, rosszul mondok valamit.”

Azt mondják, hogy a nyelvtanulásban az egyik legfontosabb dolog, hogy miközben csinálod, magadénak érezd, minél jobban tudj azonosulni az adott témakörrel.
A sikeres nyelvtanulás másik fontos feltétele, hogy lehetőleg minden nap rendszeresen foglalkozz vele, ne csak kampányszerűen hirtelen felindulásból.
A Fluency & Flow módszer számomra jól biztosította ezeket a feltételeket, hiszen mivel a saját életem, céljaim, korlátaim kerültek középpontba abszolút magaménak tudtam érezni, valóban rólam szólt.
Szinte minden alkalommal kerültek elő olyan témák, amik mélyebb gondolkozásra késztettek. Az ilyen morfondírozások során (illetve a tesztek kitöltésekor) az angol is “jött velük együtt”, így tulajdonképpen észrevétlenül szivárgott be az életembe.
Nyelvtanulóként nem mindig tudom tökéletesen kifejezni magamat, viszont megtanultam körülírni a dolgokat, másképp elmagyarázni.
Mindent angolul beszéltünk meg, rá voltam kényszerítve az angol használatára, nem volt kibúvó.
A “nem baj ha hibázol, csak mondd” hozzáállás segített bennem lebontani azt a gátat, hogy féljek attól, rosszul mondok valamit.
Coaching szempontból is sokat tanulhattam magamról, a magamról alkotott – olykor torz – képről, illetve kaptam konkrét eszközöket, módszereket amelyek segítenek a hétköznapokban.
Köszönöm neked Andi

Tomi

“Minden alkalommal feltöltődve térek vissza a napomhoz”

Andinak van egy szuperképessége: a belőle áradó energia és életerő, ötvözve a szuper coaching technikákkal bármilyen mély gödörből – legyen az átmeneti vagy egy nehezebb ügy – képes az embert nagyon gyorsan kihozni. Minden alkalommal feltöltődve térek vissza a napomhoz, ráadásul újabb és újabb “tudással” felvértezve. Segít, hogy egy helyzetre másként nézzek és valahogy minden alkalom után ugrándozó kislányként folytatom az életem, mert képes vagyok Andi segítségével elhinni, hogy bármi is történik, az izgalmas és tanulságos és pont úgy van, ahogy lennie kell. Mindeközben pedig gyakorolhatom az angolt, szabadon, megengedően, könnyedén. Az első alkalommal rettentően elfáradtam, hogy angolul “kellett” nagy lelki dolgokról beszélnem, ami néha még magyarul is nehéz, de ebben a megengedő hangulatban most már ezt is nagyon élvezem  Receptre írnám fel Andit és a módszerét mindenkinek, akkor is, ha elakadás van, akkor is, ha éppen minden klassz az életében, mert tanulságos és szuper élmény! 

Ági

“Átkerültem az INSPIRÁCIÓ világába, ami megnyitja a feszültségmentes angol tanulás kapuit”

A Fluency and flow pont annyira élményszerű, kreatív és valóban fejlődést hoz mint amit a coaching tanfolyam leírásában olvastam. A nyelvtanulásban számomra sokszor probléma volt hogy személyesen érintsen a tematika emiatt nem voltam motivált. A próbaalkalom alatt csupán azzal hogy olyan témakört dolgoztunk át amik személyesen is érintettek és Andi technikái segitségével átformáltam a nézőpontom, előhívtam magamból a céljaimat valóban motiváló érzéseket+belső késztetéseket azzal átkerültem az INSPIRÁCIÓ világába, ami megnyitja a feszültségmentes angol tanulás kapuit. Én ennek nagyon örülök és bátran ajánlom a Fluency and flow tréninget!

Móni
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •