River Ride – magyar tájékoztató

Andi Smith

Szia,

Én Andi vagyok: egy képzett és tapasztalt life coach azzal a küldetéssel, hogy segítsek nőtársaimnak visszatalálni legvalódibb önmagukhoz, hogy végre – vagy újra -, azzá a nővé válhassanak, akik a leginkább szeretnek lenni. 

 

Ha angol nyelvtudásod megüti a középszintet (vagy egyszer valamikor már ott tartottál), és szeretnél (újra) rákapcsolódni az örömöd, életkedved, szenvedélyed és életcélod forrására: ez a program neked szól!

Intezív, mélyreható, a gondolkodásodat teljesen átprogamozó tanfolyam ez, amely, ha sikerült kitartónak és elszántnak maradnod, biztosan át fogja formálni az életed! Bárkinek is látod magad legmerészebb álmaidban, a 8. hét végére megtanulsz úgy gondolkodni, érezni és viselkedni, mint ő!

A program tartalma: 

  • Minden hétköznap kapsz tőlem egy, a hét témájához illő, hatékony és inspiráló módszereket ismertető hanganyagot; annak szómagyarázatokkal kiegészített szöveges átiratát, a teljes magyar fordítását és egy játékos, önismereti feladatsort;
  • Heti élő kérdezz-felelek a zárt, titkos Facebook csoportunkban;
  • Egy inspiráló és támogató online közösség része leszel, 
  • Egyszeri kedvezményben részesülsz egyéni mindsettingre

A csomag ára: 15.000 HUF.

d6782c00bda241edcdec13687c902489
Drop me an email to sign up

a program "kikötői"

1. Hét

Az élet, amelyre vágysz

A River Ride során nem a céljaid állnak a középpontban.

Sokkal inkább az  ÁLMAID és a VÁGYAID.

És legelső sorban az, hogy hogyan akarod magad érezni? 

Tervezd meg a tökéletes életed, és aztán készíts térképet, mely odavezet!

2. Hét

A test, mely méltó otthona lelkednek

Bármit is jelent az “álomtest” és az “álomstílus” számodra, épp itt az ideje, hogy elkezdd megtestesíeni!

Nem holnap, és nem akkor, amikor lejár a fogyókúrád vagy a fitness programod!

Fedezd fel, hogyan élheted valóságként a testedről szóló “álmaidat” már MA.

3. Hét

Az otthonod, mely óv, újratölt és erőt ad

Az otthonod szentély. Ideje, hogy ekként tekints rá!

Álmodd, alakítsd, tervezd, ürítsd, tisztítsd, építsd újra és ÜNNEPELD az otthonod.

Engedd, hogy oly módon fejezzen ki téged, amire büsze vagy!

4. Hét

Rátalálsz belső békédre és a flow-ra 

Hol csorgatsz el energiát fölöslegesen?

Tanulj módszereket, hogyan töltekezz hatékonyan és hogyan oszd be bölcsebben a rendelkezésedre álló energiaforrásokat.

Nézz szembe bátran a legnagyobb félelmeiddel.

5. Hét

Szakmai és pénzügyi álmok valóra váltása

Ideje a karrierednek és pénzügyeidnek is egy kis szerető, gondoskodó figyelmet szentelned.

Merd megfogalmazni a munkával kapcsolatos álmaidat!.

Tervezd meg, hogyan fogsz több bőséget és luxust teremteni az életedben, teljesen függetlenül az aktuális bevételedtől. 

6. Hét

Harmonikus emberi  kapcsolatok

A kapcsolataid jelenthetnek óvó menedéket… ugyanakkor magad után vonszolt terhet is.

Vizsgáld meg a kapcsolataidat, jelölj ki új határokat, és sajátítsd el az elengedés művészetét…

Teremts időt és teret azok számára, akik igazán számítanak.

7. Hét

Szerelem, párkapcsolat

Fedezd fel az erőt, melyet jutalmul kapsz, amint elkezdesz felelőséget vállalni a saját érzelmeidért. 

Tanuld meg feltölteni a saját “érzelmi tankodat”, hogy többé sose legyen SZÜKSÉGED párra. Módodban álljon egyszerűen csak “igényt tartani” egyre. 🙂 

 

8. Hét

Lazulj, mint egy igazi hedonista

Mit jelent számodra a szabadidő?

Fedezd fel, hogy minél jobban megtanulsz lazítani, annál produktívabbá és sikeresebbé válsz.

Tanuld meg, hogy tudod beállítani és megtartani ezt az egyensúlyt. 

foglald le a helyed a következő induló River Ride járatra!

Kéred mindezt, de szeretnéd, hogy heti találkozókkal személyesen is elkísérjelek?

Amit az eddigi utasok mondtak a river rideról:

“Egy olyan szemléletváltást eredményez a hetek alatt, mely az élet minden területére kihat. “

 

A Fluency and Flow nem csupán egy üres életviteli tanácsadás. Egy egész életformát, gondolkodásmódot mutat az embernek. Egy olyan szemléletváltást eredményez a hetek alatt, mely az élet minden területére kihat. A problémák kezelése és a jövő magabiztos szemlélete nem tűnik nehéznek vagy túlmisztifikáltnak, a tanfolyammal töltött hetek alatt egyre inkább egyszerűvé és a módja egyértelművé válik.
És hogy mindez angolul hogyan implementálható? Már az első órán kiderül, hogy könnyen és szinte játékos formában. Én csak ajánlani tudom!

Zsigmond Alexandra

“Combining English with Coaching, wow I thought it was meant for me! “

Dear Andrea,
you might ask me why I have started your course? Well, I was very curious when I saw your unique advertisement: combining English with Coaching, wow I thought it was meant for me! As I love the English language and also was interested in Coaching, psychology and wanted a change in my life.
I was already on my way to self-love and self-knowledge, so your „call” just came to my eyes at the perfect moment.
Furthermore what I am experiencing right now is a miracle: other courses or self-help videos, materials find me, and I do them at the same time as I am doing your course and it is such a strong affirmation that I am on my path. Everything seems to fit in- it seems to me that it is a huge puzzle what I am doing right now. The picture is holistic and will be seen soon. Let me give you an example: I have already watched videos of Byron Katie in the last few days, and today’s playsheet is about her and her Work! Is it a coincidence? Well, I have heard about her from you previously but it was me who watched loads of videos of her recently, and all by my own, because I had a call and was curious.
Thank you for being so flexible, and showing me ways how I can think of things differently than I used to before! Thank you for entering my life!
Love from
Dóri

Dóra

“Annyira zseniális!”

Önmagában a coaching lehetőség vonzott eddig is, de amikor megtaláltam az Andi által kitalált programot, azonnal éreztem, hogy IGEN, ezt ki kell próbálnom, hiszen így angolul is gyakorolhatok. Ettől a plusz hozzáadott értéktől lesz ez annyira zseniális és még inkább érzed közben, hogy tettél valamit magadért. A technikákról, és általam azelőtt sosem hallott perspektívákról, amivel egy-egy dolgot megközelítünk nem is beszélve. Tapasztald meg Te is, nem bánod meg! Köszi Andi!

Bogi

“Segített bennem lebontani azt a gátat, hogy féljek attól, rosszul mondok valamit.”

Azt mondják, hogy a nyelvtanulásban az egyik legfontosabb dolog, hogy miközben csinálod, magadénak érezd, minél jobban tudj azonosulni az adott témakörrel.
A sikeres nyelvtanulás másik fontos feltétele, hogy lehetőleg minden nap rendszeresen foglalkozz vele, ne csak kampányszerűen hirtelen felindulásból.
A Fluency & Flow módszer számomra jól biztosította ezeket a feltételeket, hiszen mivel a saját életem, céljaim, korlátaim kerültek középpontba abszolút magaménak tudtam érezni, valóban rólam szólt.
Szinte minden alkalommal kerültek elő olyan témák, amik mélyebb gondolkozásra késztettek. Az ilyen morfondírozások során (illetve a tesztek kitöltésekor) az angol is “jött velük együtt”, így tulajdonképpen észrevétlenül szivárgott be az életembe.
Nyelvtanulóként nem mindig tudom tökéletesen kifejezni magamat, viszont megtanultam körülírni a dolgokat, másképp elmagyarázni.
Mindent angolul beszéltünk meg, rá voltam kényszerítve az angol használatára, nem volt kibúvó.
A “nem baj ha hibázol, csak mondd” hozzáállás segített bennem lebontani azt a gátat, hogy féljek attól, rosszul mondok valamit.
Coaching szempontból is sokat tanulhattam magamról, a magamról alkotott – olykor torz – képről, illetve kaptam konkrét eszközöket, módszereket amelyek segítenek a hétköznapokban.
Köszönöm neked Andi

Tomi

“Minden alkalommal feltöltődve térek vissza a napomhoz”

Andinak van egy szuperképessége: a belőle áradó energia és életerő, ötvözve a szuper coaching technikákkal bármilyen mély gödörből – legyen az átmeneti vagy egy nehezebb ügy – képes az embert nagyon gyorsan kihozni. Minden alkalommal feltöltődve térek vissza a napomhoz, ráadásul újabb és újabb “tudással” felvértezve. Segít, hogy egy helyzetre másként nézzek és valahogy minden alkalom után ugrándozó kislányként folytatom az életem, mert képes vagyok Andi segítségével elhinni, hogy bármi is történik, az izgalmas és tanulságos és pont úgy van, ahogy lennie kell. Mindeközben pedig gyakorolhatom az angolt, szabadon, megengedően, könnyedén. Az első alkalommal rettentően elfáradtam, hogy angolul “kellett” nagy lelki dolgokról beszélnem, ami néha még magyarul is nehéz, de ebben a megengedő hangulatban most már ezt is nagyon élvezem  Receptre írnám fel Andit és a módszerét mindenkinek, akkor is, ha elakadás van, akkor is, ha éppen minden klassz az életében, mert tanulságos és szuper élmény! 

Ági

“Átkerültem az INSPIRÁCIÓ világába, ami megnyitja a feszültségmentes angol tanulás kapuit”

A Fluency and flow pont annyira élményszerű, kreatív és valóban fejlődést hoz mint amit a coaching tanfolyam leírásában olvastam. A nyelvtanulásban számomra sokszor probléma volt hogy személyesen érintsen a tematika emiatt nem voltam motivált. A próbaalkalom alatt csupán azzal hogy olyan témakört dolgoztunk át amik személyesen is érintettek és Andi technikái segitségével átformáltam a nézőpontom, előhívtam magamból a céljaimat valóban motiváló érzéseket+belső késztetéseket azzal átkerültem az INSPIRÁCIÓ világába, ami megnyitja a feszültségmentes angol tanulás kapuit. Én ennek nagyon örülök és bátran ajánlom a Fluency and flow tréninget!

Móni
ANDI’S GOT A SUPERPOWER: the energy and vitality radiating from her, accompanied by the most effective coaching techniques makes her able to drag you out from the deepest holes - whether it’s just a temporary thing or deeper-rooted issues. After every session I return to my daily errands recharged, and with this great feeling of “growth”. She helps me look at any situation from a different angle, and somehow she manages to turn me into a bouncy little girl as I return to my life, because with her support I do believe that everything happening to me is also happening FOR me! It is exciting, fascinating and helps me grow beyond my current limits. I believe that everything is exactly how it’s supposed to be. I would recommend Andi’s method with medical prescription, whether you are stuck or life is just fine at the moment, because it is a mind blowing and amazing experience.
Ági
I was in a very difficult situation when I met Andi. She was joyful. And funny, and optimistic and amusing. We got on the same wavelength in no time, so that by the time we got to analyzing my current life-issues, I already felt a lot better - after just 5 minutes. She had this ability to chase the dark clouds away, and I immediately started seeing things under a very different light.
Réka

Foglald le a helyed a következő induló River Ride járatra!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •