Egy ingyenes program mindazoknak, akik szeretnék, ha mindennapi döntéseik és azok következménye jobban tükrözné, amit igazán fontosnak tartanak az életükben. Segít visszatérned a saját utadra, hogy olyan életet élhess, melyet lelked legmélyén a magadénak érzel. 

Az alábbi “intő jelek” mind arra utalnak, hogy a 30 napos önazonosság kihívás pontosan neked szól:

 • Mindegy, miből és mennyit csinálsz: az érzések, melyek az eredményeidet kísérik, messze elmaradnak az eredeti reményeidtől, elvárásaidtól;
 • Valahogy nem találod a helyed a saját életedben;
 • Úgy érzed, az idődet, pénzedet és energiádat sokkal jobban is felhasználhatnád;
 • Nem sikerül felszínre hoznod a benned rejlő tehetségeket,képességeket és lehetőségeket;
 • Gyakran rivalizálsz, hasonlítgatod magad, vagy cselekszel azért, hogy kihívd a környezedet elismerését;
 • Ritkán élsz át valódi  büszkeséget és elégedettséget mindazért, aki vagy, amid van, és amit sikerült elérned;
 • A mindennapi döntéseid, cselekedeteid sokszor nincsennek öszhangban az értékrendeddel;
 • Hajlamos vagy elveszíteni a lelkesedésed és motivációd, és emiatt letérnia a céljaid felé vezető útról;
 • Gyakran tapasztalsz belső vívódást és bizonytalanságot…
 • … vagy épp ellenkezőleg: PONTOSAN TUDOD, mit kellene tenned, de valamiért mégis hiányzik belőled a szükséges motiváció, kitartás és önfegyelem, hogy valóban azt is csináld 
 • Egyszerűen csak azt érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudnád megfogalmazni, mi lehet az.

E program célja, hogy szembesítsen. A felsorolt érzések jóindulatú figyelmeztetések, melyeket érdemes komolyan venned, hiszen a segítségeükkel végre megértheted, miért nem annyira kiteljesedett az életed, mint ahogy lehetne. Ezáltal pedig lehetőséget kapsz a változtatásra. 

Bátorságra és elszántságra lesz szükséged, hogy meglásd az igazságot, kitartásra és önfegyelemre pedig ahhoz, hogy elvégezd a napi feladatod, és végre is hajtsd a saját magad által kitűzött célokat. 

De amit mindezért jutalmul kapsz, az minden áldozatot megér: 

Ha elkeszdesz úgy élni, hogy az álmaid, az értékrendszered és a cselekedeteid összhangban állnak egymással, végre megtapasztalod, mit jelent a valódi SIKER, KITELJESEDÉS és BELSŐ NYUGALOM. 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Feliratkozol a hírlevelemre, így minden reggel megkapod az aznapi tennivalód. 

Elvégzed a feladatot, és várod a következőt.

Ha igazán komolyan szeretnél részt venni, szívesen látunk a Facebook csoportomban, ahol a téma szakértőinek is felteheted kérdéseidet, ill. megoszthatod saját tapasztalataidat a többi résztvevővel. 

Mindenki, aki elvégzi a kihívást, és a tapasztalatait minden  nap megosztja Facebook vagy Instagram oldalán, a #fluencyandflow #önazonosságkihívás hashtag-ekkel ellátva, a teljesítés évében egyszeri 10%-os kedvezményt kap bármely Fluency & Flow termékre vagy szolgáltatásra. 

Emellett mindenki, aki a meghírdetett időben teljesíti a kihívást, értékes ajándékokat nyerhet a program végeztével. Ennek feltételeiről, további részletekről lennebb olvashatsz, ill. e-mailben kapni fogsz részletes tájékoztatást. 

Mindössze annyit kell tenned, hogy az alábbi hashtag-ekkel ellátva, a kihívás minden napjáról említést teszel Facebook és/vagy Instagram oldaladon:

#fluencyandflow #authenticitychallenge

Ha kíváncsi vagy az én “fejlődésremre”, kövess a Facebookon vagy Instagramon.

Napi mennyi időt fog ez igénybe venni?

Teljes mértékig rajtad múlik, mennyire kívánsz mélyre ásni a válaszaiddal, és hogy ezek mentén milyen célokat tűzöl ki önmagad számára az általad kitalált akcióterv részeként. 

Tőlem minden nap kapni fogsz pár elgondolkodtató kérdést, melyek megválaszolása nem kell tovább tartson 5-15 percnél. Viszont a kihívás lényege, hogy a segítségével kézzelfogható és tartós eredményeket érhess el azáltal, hogy nem csak a felszínt kapargatod, hanem átrágod magad az illúziókon és önámításon. Éppezért az lenne az optimális, ha egész nap az adott témára fókuszálnál, és egy olyan akciótervet hoznál létre, melyet végre is hajtasz az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, évben. 

Mikor kezdünk?

Az első hivatalosan meghírdetett és végigkísért kihívás kedző napja Augusztus 27.-e, hétfő. 

A kihívást igényeid szerint bármikor elvégezheted, de ha szeretnél csatlakozni egy elszánt, összetartó és támogató közösséghez és részt venni a program végén a nyereménysorsoláson, csatlakozz hozzánk most, vagy pedig várd meg a következő hivatalos indulást. (Évente 3 meghírdetett alkalommal tervezem szakértelmemmel és támogatásommal végigkísérni a résztvevőket ezen a programon.)

Ha mégis úgy döntenél, hogy a “magad uraként” kívánod teljesíteni a kihívást, amikor neked a leginkább megfelel, az egyszeri 10 %-os kedvezményre ebben az esetben is jogosulttá váltsz bármely Fluency & Flow termékre és szolgáltatásra. Ehhez pusztán annyit kell tenned, hogy Facebook és/vagy Instagram oldaladon minden teljesített napról írsz egy bejegyzés #fluencyandflow #önazonosságkihívás hashtag-gel ellátva.

Hogyan vehetsz részt a sorsoláson?

Azok, akik a hivatalosan meghírdetett időpontokban teljesítik a kihívást és minden nap közölnek egy bejegyzést az aznapi tapasztalataikról a Facebook és/vagy Instagram oldalukon az következő hashtag-ekkel ellátva: #fluencyandflow #önazonosságkihívás, a program végén részt vesznek egy nyereményjátékon. A sorsolás szeptember 30-án, vasárnap történik majd a Facebook oldalamon egy live videó keretében. A játékot érintő minden további részletről és a nyertesek listájáról e-mailben is értesítelek majd. 

EMLÉKSZEL? 

Függetlenül attól, hogy mikor vágsz bele a kihívásba, minden teljesítő, aki napi bejegyzést közöl Facebook és/vagy Instagram oldalán a tapasztalatairól a következő két hasthag-gel ellátva: #fluencyandflow #önazonosságkihívás a kihívás évében egy Fluency & Flow szolgáltatásra 10 % kedvezményben részesül. 

Mit nyerhetsz?

…természetesen azon kívül, hogy rátalálsz (vagy visszatalálsz) a saját utadra… 🙂

 • Egy nyertes ingyenesen elvégezheti a nyolc hetes, mélyrehatóan szemlélet formáló és emellett angolt is gyakoroltató River Ride nevű programomon, amennyiben az angol nyelvtudása ezt lehetővé teszi (középfoktól felfele). Ellenkező esetben egy ingyenes, 60 perces “Mindsetting” konzultációt ajánlok fel. 
 • Hidvégi Anita személyiségfejlesztő tréner  2 nyertesnek ajánl fel egy-egy 13000 HUF értékű Theta Healing alkalmat.
 • 1 személy egy Filcildi képet kap inspirációs üzenettel;
 • 3 nyertes szabadon válogathat 3000 forint értékben  a Sudár Birtok  termékkínálatából;
 • Iani Emese business és life coach egy 4 alkalmas coaching folyamatot kínál fel egy nyertes számára;
 •  Szőke Kinga Life- és business coach, a Fair coaching alapítója egy valaki számára egy ingyenes coaching alkalmat kínál fel. Amennyiben az illető folytatni szeretné a közös munkát, a második alkalmat 70 %-os, a 3. alkalmat pedig további 50 %-os kedvezménnyel veheti igénybe.   
 • A Bee-pakk egy szerencsés nyertest teázásra és Tarot elemzésre invitál;
 • Egy nyertes az Erdélyi Boróka időgazdálkodás tanácsadó által megalkotott Kézben tartom az életem nevű 6 hetes cél- és időtervező online tanfolyamon vehet részt.

Emlékszel? A kihívás minden végrehajtója a teljesítés évében 10 %-os kedvezményben részesül egy Fluency & Flow termékekre vagy szolgáltatásra, amennyiben a kihívás minden napjáról rövid bejegyzést közöl Facebook és/vagy Instagram oldalán az alábbi hashtag-ekkel ellátva: 

#fluencyandflow #önazonosságkihívás

source: https://i.pinimg.com/originals/d4/a7/7e/d4a77e01c1b848a2ae88590557e9c3af.jpg
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •