Fluency&Flow – River Ride

Fluency & Flow - River Ride

Élményszerű angol gyakorlás és Life Coaching

Nyolc hét alatt az életed nyolc főbb  területén  áthaladva végezzük el a célállítás – stratégia kidolgozás – megvalósítás “mágikus rítusát”, és amikor a túra végén kiszállsz ebből a képzeletbeli csónakból, nem ugyanaz az ember leszel, mint aki az elején beszállt oda. Nem csak azért, mert már

fel sem fog tűnni, mikor váltasz át magyarról angolra és vissza:

hanem elsősorban azért, mert megszámlálhatatlan folyamkilométernyivel

közelebb állsz majd ahhoz az ÖNMAGADHOZ, aki lenni szeretnél.

Amikor befizetsz egy hagyományos nyelvtanfolyamra, ki tudod számolni, hány órányi angolt kapsz a pénzedért.

A River Ride esetében egy kicsit másképp kell kalkulálnod, ugyanis a heti találkozón kívül

csakis te döntöd el, hogy heti 2-3 órát szeretnél angollal tölteni, vagy akár naponta ugyanennyit.

 

Igen, jól olvastad: ha nagyon rá szeretnél állni az angol témára, ez a program maximálisan támogat abban, hogy a fél -, vagy akár az egész napodat angolul éld, ráadásul anélkül, hogy ez különösebben feltűnne neked: ha eddig is írtál listákat, most sem lesz ez másképp, csak most angolul teszed ezt. Az autóban rádió helyett inspiráló podcast-eket hallgathatsz, egy-egy 10 perces felfrissülésért pedig ott vannak a világ legjobb humoristái. Ha sportolsz, tölts le egy angol nyelvű app-et a telefonodra, vagy kövess angolul beszélő edzőket a Youtube-on. Sorolhatnám még, de szerintem érted.

És ami a legfontosabb:beszélgess minél többet a csoporttársaiddal, külföldi ismerősökkel, angolul beszélő idegenekkel a másik asztalánál, vagy akivel csak lehetőséged van erre.

Légy minél aktívabb a mindenki számára ingyenes, de zárt Facebook csoportunkon, vagy ha már befizettél a River-Ridera, csatlakozz az exkluzív, szupertitkos csoportunkhoz is, ahova csak a tanfolyam volt és jelenlegi résztvevői nyernek befogadást.

Szóval foglaljuk csak össze, mit is kapsz a pénzedért:

 

Mit tartalmaz a Fluency and Flow csomag?

 • Hetente egyszer személyesen találkozunk egy 60 perces csoportos beszélgetésre egy nagyon kellemes helyen.
 • A tanfolyam időtartama alatt ingyenes látogathatod a heti Fluency & Flow klubalkalmakat. 
 • Minden hétköznap reggel egy email fog várni a virtuális postaládádban az aznapi ajánlott coaching teendőiddel.
 • Örök életre szóló tagság a Fluency&Flow – Secret Beach nevű privát Facebook csoportba, melyet kizárólag a program résztvevőinek tartunk fenn.
 • Heti egy Facebook Live bejelentkezés keretében válaszolok a felmerülő kérdésekre, szükség esetén technikai segítséget nyújtok.
 • A résztvevők minden héten eldönthetik, hány angol nyelvű beszélgetést vállalnak arra a hétre a csoporttársaikkal. Ezek a beszélgetések igény szerint történhetnek online vagy személyesen, és időtartamuk is megegyezés szerint alakul. Céljuk a programmal kapcsolatos tapasztalatcsere és beszédgyakorlás.
 • Egyszeri 50 %-os kedvezmény egy 60 perces egyéni coachingra.

A (tan)FOLYAMI TÚRA ÁRA:

BRUTTÓ 2 X 21.000 HUF

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •